Lesauto's


Personenauto


Als lesauto wordt gebruik gemaakt van een Audi A4 (S-line uitvoering). Deze sportieve auto is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van veiligheid, comfort en milieu. uiteraard is de auto uigerust met dubbele bediening. Naast koppeling en rem, beide wettelijk verplicht, is de dubbele bediening ook voorzien van een extra gaspedaal.

De comfortabele voorstoelen zijn op vele manieren in te stellen. In combinatie met het verstelbare stuur maakt dit de auto uitermate geschikt voor alle kandidaten, of je nu erg lang bent of juist niet.


Image

Automaat


Als lesauto wordt gebruik gemaakt van een Volkswagen Polo (R-line uitvoering) met DSG automatische versnellingsbak. Deze sportieve auto is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van veiligheid, comfort en milieu. Bovendien is de auto een ware lust voor het oog. De wettelijk verplichte dubbele bediening is naast rempedaal ook voorzien van een gaspedaal.


Image

Aanhangwagen E achter B


Voor de rijopleiding E bij B (aanhangwagen) wordt gebruik gemaakt van een bedrijfsauto (Mercedes Vito) met daar achter een middenas aanhangwagen. Deze bedrijfauto is uitgevoerd als automaat. Voor het rijbewijs E achter B maakt het qua bevoegdheid niet uit als u examen doet in een combinatie die voorzien is van een automaat. Beschikt u over een geldig rijbewijs voor handgeschakelde personenauto's, mag u ook nadat u geslaagd bent voor het rijbewijs E achter B, gebruik maken van handgeschakelde voertuigcombinaties.