Super rijlessen gehad bij Marco, alles op mijn eigen tempo waardoor ik in 1x geslaagd ben! Bedankt!
Myrthe Heemskerk

Van der Ven Rijopleidingen


Welkom op de internetpagina van Van der Ven rijopleidingen uit Hedel, een eenmans-rijschool die vooral werkzaam is in de Bommelerwaard en regio 's-Hertogenbosch.

Van der Ven rijopleidingen bestaat inmiddels al weer ruim 9 jaar en is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Naast de reguliere rijopleiding voor de personenauto kunt u ook bij ons terecht voor rijopleidingen in een automaat, en rijopleidingen voor het rijden met een aanhangwagen (E achter B).

Op deze website vind je alle informatie over de rijopleidingen zoals deze door Van der Ven rijopleidingen worden aangeboden. Is na het bezoeken van deze website je interesse gewekt, dan kun je rechtsonder op deze pagina geheel vrijblijvend je gegevens achterlaten. Je ontvangt dan aanvullende informatie over de prijzen en beschikbaarheid.


Onze lesauto


Image
Image

Facebook feed

06/02/2020

Jo-anne is vandaag geslaagd voor haar rijexamen! En net als haar broer ook meteen de 1e keer!! Van harte gefeliciteerd Jo-anne!!! 🎉🎉🎉 Je hebt een heerlijke examenrit gereden en daarmee laten ... See more

31/01/2020
Foto's uit het bericht van Van der Ven rijopleidingen

Afgelopen week maar liefst 3 kandidaten die meteen de 1e keer zijn geslaagd voor het rijexamen! Aukje, Jasmijn en Gerith van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie rijbewijs! Héél veel ... See more

« 4 of 10 »