Ik heb het autorijden op een snelle en leuke manier geleerd.
Lieke Coppens

Van der Ven Rijopleidingen


Welkom op de internetpagina van Van der Ven rijopleidingen uit Hedel, een eenmans-rijschool die vooral werkzaam is in de Bommelerwaard en regio 's-Hertogenbosch.

Van der Ven rijopleidingen bestaat inmiddels al weer ruim 9 jaar en is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Naast de reguliere rijopleiding voor de personenauto kunt u ook bij ons terecht voor rijopleidingen in een automaat, en rijopleidingen voor het rijden met een aanhangwagen (E achter B).

Op deze website vind je alle informatie over de rijopleidingen zoals deze door Van der Ven rijopleidingen worden aangeboden. Is na het bezoeken van deze website je interesse gewekt, dan kun je rechtsonder op deze pagina geheel vrijblijvend je gegevens achterlaten. Je ontvangt dan aanvullende informatie over de prijzen en beschikbaarheid.


Onze lesauto


Image
Image

Facebook feed

05/03/2020

MAXIMUMSNELHEID 100 KM/U!!!!

Vanaf maandag 16 maart geldt overdag (van 06.00-19.00 uur) op alle autosnelwegen in Nederland een maximumsnelheid van 100 km/u. Inmiddels zijn op de meeste autosnelwegen ... See more

05/03/2020

Vandaag is Loek geslaagd voor zijn rijexamen! Weliswaar in 2 keer, maar dat mag en zal de pret zeker niet drukken!!! Loek, van harte gefeliciteerd !!! Ik ga de gezelligheid missen, maar héél veel ... See more

« 3 of 10 »