Top opleiding. Gelukkig had Marco veel geduld waardoor ik in 1 keer mijn rijbewijs haalde!
Annemarije de Beer

Van der Ven Rijopleidingen


Welkom op de internetpagina van Van der Ven rijopleidingen uit Hedel, een eenmans-rijschool die vooral werkzaam is in de Bommelerwaard en regio 's-Hertogenbosch.

Van der Ven rijopleidingen bestaat inmiddels al weer ruim 9 jaar en is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Naast de reguliere rijopleiding voor de personenauto kunt u ook bij ons terecht voor rijopleidingen in een automaat, en rijopleidingen voor het rijden met een aanhangwagen (E achter B).

Op deze website vind je alle informatie over de rijopleidingen zoals deze door Van der Ven rijopleidingen worden aangeboden. Is na het bezoeken van deze website je interesse gewekt, dan kun je rechtsonder op deze pagina geheel vrijblijvend je gegevens achterlaten. Je ontvangt dan aanvullende informatie over de prijzen en beschikbaarheid.


Onze lesauto


Image
Image
1 month ago

Vanmorgen nog even een spoedcursus “rijden onder moeilijke omstandigheden” gedaan met Tess en daarna meteen rijexamen om te kijken of Tess het in de praktijk kon toepassen! En dat ging prima! Van ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago

Vandaag heb ik voor de verandering zelf maar weer eens een rijexamen afgelegd. Vanaf vandaag mag ik ook met een LZV (Lang en Zwaar Voertuig) de weg op! Kees, ontzettend bedankt voor de lessen! Alle ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 12 »