Fijne rustige instructeur, ben bij hem van mijn rijangst afgekomen.
Laura Healey

Van der Ven Rijopleidingen


Welkom op de internetpagina van Van der Ven rijopleidingen uit Hedel, een eenmans-rijschool die vooral werkzaam is in de Bommelerwaard en regio 's-Hertogenbosch.

Van der Ven rijopleidingen bestaat inmiddels al weer ruim 9 jaar en is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Naast de reguliere rijopleiding voor de personenauto kunt u ook bij ons terecht voor rijopleidingen in een automaat, en rijopleidingen voor het rijden met een aanhangwagen (E achter B).

Op deze website vind je alle informatie over de rijopleidingen zoals deze door Van der Ven rijopleidingen worden aangeboden. Is na het bezoeken van deze website je interesse gewekt, dan kun je rechtsonder op deze pagina geheel vrijblijvend je gegevens achterlaten. Je ontvangt dan aanvullende informatie over de prijzen en beschikbaarheid.


Onze lesauto


Image
Image
1 month ago

Dat is lekker thuis komen nadat je geslaagd bent voor je rijexamen!!! Van harte gefeliciteerd Nina!!! Heel veel rijplezier en veilige kilometers!!!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 months ago

Vandaag is Lars in 1x geslaagd voor zijn rijbewijs! Gefeliciteerd Lars! Nu lekker relaxen op vakantie, en dan ligt bij thuiskomst het rijbewijs voor je klaar. Heel veel rijplezier en veilige ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 10 »