Een gezellige sfeer en alles in je eigen tempo, zodat je zeker weet dat je er klaar voor bent!
Femke de Bruijn

Van der Ven Rijopleidingen


Welkom op de internetpagina van Van der Ven rijopleidingen uit Hedel, een eenmans-rijschool die vooral werkzaam is in de Bommelerwaard en regio 's-Hertogenbosch.

Van der Ven rijopleidingen bestaat inmiddels al weer ruim 9 jaar en is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Naast de reguliere rijopleiding voor de personenauto kunt u ook bij ons terecht voor rijopleidingen in een automaat, en rijopleidingen voor het rijden met een aanhangwagen (E achter B).

Op deze website vind je alle informatie over de rijopleidingen zoals deze door Van der Ven rijopleidingen worden aangeboden. Is na het bezoeken van deze website je interesse gewekt, dan kun je rechtsonder op deze pagina geheel vrijblijvend je gegevens achterlaten. Je ontvangt dan aanvullende informatie over de prijzen en beschikbaarheid.


Onze lesauto


Image
Image

Facebook feed

31/10/2019

Voor Don kan de paardenmarkt niet beter beginnen... Ook hij is in 1x geslaagd voor zijn rijexamen! Gefeliciteerd Don!!! Héél veel rijplezier en veilige kilometers!

30/10/2019

Anouschka is vandaag meteen de 1e keer geslaagd voor haar rijexamen!!! Van harte gefeliciteerd Anouschka! 🎉🎉🎉 Nu hop hop naar Rotterdam om je rijbewijs aan te vragen! Héél veel rijplezier ... See more

« 2 of 6 »