Wanneer ga jij beginnen met je rijopleiding? Het kan al vanaf 16,5 jaar!

Welkom


Welkom op de internetpagina van Van der Ven rijopleidingen uit Hedel, een eenmans-rijschool die vooral werkzaam is in de Bommelerwaard en regio 's-Hertogenbosch.

Van der Ven rijopleidingen bestaat sinds 2009 en is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Naast de reguliere rijopleiding voor de personenauto kunt u ook bij ons terecht voor rijopleidingen in een automaat, en rijopleidingen voor het rijden met een aanhangwagen (E achter B). Tevens is Van der Ven rijopleidingen gespecialiseerd in het opleiden van kandidaten met faalangst, autisme en ADHD.

Op deze website vind je alle informatie over de rijopleidingen zoals deze door Van der Ven rijopleidingen worden aangeboden. Is na het bezoeken van deze website je interesse gewekt, vul dan via de knop "contact" rechtsboven op deze pagina het contactformulier in. Heb je liever persoonlijk contact? Dan vind je op dezelfde pagina mijn telefoonnummer.


Onze lesauto


Image

Facebook feed

17/03/2021

Jonathan, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs!!! Twee weken geleden al een groot compliment gekregen van de examinator na de tussentijdse toets, en ook vandaag na het examen weer ... See more

23/02/2021

LET’S GO!!! 🏎💨💨💨

Het licht staat op groen! 💪🏻💪🏻💪🏻
Woensdag 3 maart starten de rijlessen weer!

Na 11 weken kunnen we weer verder waar we gebleven zijn. Samen op weg ... See more

« 2 of 5 »