een snelle opleiding met duidelijke uitleg.
Twan de Groot

Van der Ven Rijopleidingen


Welkom op de internetpagina van Van der Ven rijopleidingen uit Hedel, een eenmans-rijschool die vooral werkzaam is in de Bommelerwaard en regio 's-Hertogenbosch.

Van der Ven rijopleidingen bestaat inmiddels al weer ruim 9 jaar en is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Naast de reguliere rijopleiding voor de personenauto kunt u ook bij ons terecht voor rijopleidingen in een automaat, en rijopleidingen voor het rijden met een aanhangwagen (E achter B).

Op deze website vind je alle informatie over de rijopleidingen zoals deze door Van der Ven rijopleidingen worden aangeboden. Is na het bezoeken van deze website je interesse gewekt, dan kun je rechtsonder op deze pagina geheel vrijblijvend je gegevens achterlaten. Je ontvangt dan aanvullende informatie over de prijzen en beschikbaarheid.


Onze lesauto


Image
Image

Facebook feed

19/11/2019

Vandaag is Sam geslaagd voor haar rijexamen! En ook nog eens meteen de 1e keer! Van harte gefeliciteerd Sam! Een hele knappe prestatie! Héél veel rijplezier en veilige kilometers!!!

31/10/2019

Voor Don kan de paardenmarkt niet beter beginnen... Ook hij is in 1x geslaagd voor zijn rijexamen! Gefeliciteerd Don!!! Héél veel rijplezier en veilige kilometers!

« 2 of 6 »