Professioneel, goede feedback en altijd met veel plezier lessen.
Laurens Westerdijk

Van der Ven Rijopleidingen


Welkom op de internetpagina van Van der Ven rijopleidingen uit Hedel, een eenmans-rijschool die vooral werkzaam is in de Bommelerwaard en regio 's-Hertogenbosch.

Van der Ven rijopleidingen bestaat inmiddels al weer ruim 9 jaar en is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Naast de reguliere rijopleiding voor de personenauto kunt u ook bij ons terecht voor rijopleidingen in een automaat, en rijopleidingen voor het rijden met een aanhangwagen (E achter B).

Op deze website vind je alle informatie over de rijopleidingen zoals deze door Van der Ven rijopleidingen worden aangeboden. Is na het bezoeken van deze website je interesse gewekt, dan kun je rechtsonder op deze pagina geheel vrijblijvend je gegevens achterlaten. Je ontvangt dan aanvullende informatie over de prijzen en beschikbaarheid.


Onze lesauto


Image
Image
3 months ago
Foto's uit het bericht van Van der Ven rijopleidingen

Fleur (1e x), van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Super goed gedaan! Hebben we samen toch mooi even al die zenuwen aan de kant gezet zodat jij optimaal kon presteren! ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 months ago

Eerste volle werkdag na de vakantie meteen maar afsluiten met een geslaagde leerling! Tom Vermeulen (1e x) van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs!!! Heel veel rijplezier en veilige ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 8 »