Top opleiding. Gelukkig had Marco veel geduld waardoor ik in 1 keer mijn rijbewijs haalde!
Annemarije de Beer

Van der Ven Rijopleidingen


Welkom op de internetpagina van Van der Ven rijopleidingen uit Hedel, een eenmans-rijschool die vooral werkzaam is in de Bommelerwaard en regio 's-Hertogenbosch.

Van der Ven rijopleidingen bestaat inmiddels al weer ruim 9 jaar en is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Naast de reguliere rijopleiding voor de personenauto kunt u ook bij ons terecht voor rijopleidingen in een automaat, en rijopleidingen voor het rijden met een aanhangwagen (E achter B).

Op deze website vind je alle informatie over de rijopleidingen zoals deze door Van der Ven rijopleidingen worden aangeboden. Is na het bezoeken van deze website je interesse gewekt, dan kun je rechtsonder op deze pagina geheel vrijblijvend je gegevens achterlaten. Je ontvangt dan aanvullende informatie over de prijzen en beschikbaarheid.


Onze lesauto


Image
Image

Facebook feed

14/01/2020

Tina (1e x) is geslaagd voor haar rijexamen!!! Van harte gefeliciteerd Tina!!! Héél veel rijplezier en veilige kilometers!!! #misdegezelligheidnual #bosschebollen #thomaszijnbmwinleveren #enzenz

09/12/2019

Wat is misschien wel het mooiste kado op de dag dat je 17 word? Een rijbewijs misschien??? Nou vooruit dan maar! Van harte gefeliciteerd Jeroen met het behalen van je rijbewijs!!! En dan ook nog eens ... See more

« 2 of 7 »