Een goede rijschool met doelgerichte rijlessen en met een ontspannen sfeer in de auto.
Mark van den Bogaard

Van der Ven Rijopleidingen


Welkom op de internetpagina van Van der Ven rijopleidingen uit Hedel, een eenmans-rijschool die vooral werkzaam is in de Bommelerwaard en regio 's-Hertogenbosch.

Van der Ven rijopleidingen bestaat inmiddels al weer ruim 9 jaar en is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Naast de reguliere rijopleiding voor de personenauto kunt u ook bij ons terecht voor rijopleidingen in een automaat, en rijopleidingen voor het rijden met een aanhangwagen (E achter B).

Op deze website vind je alle informatie over de rijopleidingen zoals deze door Van der Ven rijopleidingen worden aangeboden. Is na het bezoeken van deze website je interesse gewekt, dan kun je rechtsonder op deze pagina geheel vrijblijvend je gegevens achterlaten. Je ontvangt dan aanvullende informatie over de prijzen en beschikbaarheid.


Onze lesauto


Image
Image
3 months ago

Yeeeh!!!!! Michelle is vandaag geslaagd voor haar rijexamen!!! 🎉🎉🎉 En nog in 1x ook! Gefeliciteerd Michelle! Super knap! Héél veel rijplezier en veilige kilometers!!!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 months ago

Vandaag alweer een kandidaat die in 1x slaagt voor het rijexamen! Dit keer is Janneke de gelukkige! Janneke van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Ook iedere keer weer mooi om te ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 19 »