Liever rijles in een automaat? Ook dat kan!

Welkom


Welkom op de internetpagina van Van der Ven rijopleidingen uit Hedel, een eenmans-rijschool die vooral werkzaam is in de Bommelerwaard en regio 's-Hertogenbosch.

Van der Ven rijopleidingen bestaat sinds 2009 en is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Naast de reguliere rijopleiding voor de personenauto kunt u ook bij ons terecht voor rijopleidingen in een automaat, en rijopleidingen voor het rijden met een aanhangwagen (E achter B). Tevens is Van der Ven rijopleidingen gespecialiseerd in het opleiden van kandidaten met faalangst, autisme en ADHD.

Op deze website vind je alle informatie over de rijopleidingen zoals deze door Van der Ven rijopleidingen worden aangeboden. Is na het bezoeken van deze website je interesse gewekt, vul dan via de knop "contact" rechtsboven op deze pagina het contactformulier in. Heb je liever persoonlijk contact? Dan vind je op dezelfde pagina mijn telefoonnummer.


Onze lesauto


Image

Facebook feed

15/04/2021

Vandaag is Rick geslaagd voor zijn rijexamen! Van harte gefeliciteerd Rick! 🎉🎉🎉 De eerste poging was helaas minder, maar de tweede poging lukte het wel om te laten zien wat je kunt. Heel ... See more

15/04/2021

Gister alweer een paginagroot artikel in de krant, dit keer in Het Carillion over de wachtlijsten bij het C.B.R.
Natuurlijk heeft het C.B.R. heel veel werk in te halen wat is uitgesteld als gevolg ... See more

« 2 of 5 »